torsdag 19. november 2009

"ELLEVE MANN MED BEIN AV STÅL"

Analyse av musikkvideo







Jeg har valgt ”elleve mann med bein av stål” som er skrevet som en supporter sang til IK Start. Jeg har valgt denne på grunn av at jeg er Start fan og syns sangen er veldig tøff. Denne sangen er med på og heia fram Start laget på kamp og for å få med alle på stadion som ser på.

Musikk videoen viser veldig mye tilbakeblikk fra tideligere sesonger men også et band som spiller og med Erik Faber og Rune Andersen som solister. Det blir også koret bak dem for å få mer trøkk i sangen.

Det blir også vist jubelscener av spillere og supportere, vi får også se jubel fra trenere som Tom Nordlie og Stig Inge Bjørnebye.
Men denne videoen er for alle Start supporter i alle aldere. Og Start laget blir kalt Sørlandets stolthet. Videoen skal vise litt hvordan ”makrellfotballen” er på Sørlandet og hvor gleden stråler sammen med Sørlands sola.

Videoen starter med at vi ser bilder fra Kristiansand Stadion og en gitar som spiller. Og vi får inntrykk av at det er litt spent før kamp. Men så braker det lås med mål og glitrende spill av Start. Og bandet spiller bra musikk og i tillegg kommer solistene og trøkker til.
Slutten er det som en novelle som brått slutter med Rune Andersen blir ferdig å synge.

Laget av: Knut Anders Godersatd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar